Jasper Roberts - Blog

Inn på tunet

Litt om gården:

Oddan gård ligger flott og skjermet til 15 min fra Kyrksæterøra sentrum. Gården drives i dag av ekteparet Heidi og Tor Oddan som har drevet gården i mange år. De har et mangfold av dyr og flotte uteområder godt tilrettelagt for både eldre og barn/unge.


Vi på gården:

For å kunne tilby et bredt tilbud på gården har de tilknyttet seg to dyktige medarbeidere.

Ekteparet Jon og Birgith Østnes. De er begge utdannet sykepleiere med lang og bred erfaring innen eldreomsorg/geriatri og intensivsykepleien. De har jobbet med psykisk utviklingshemmede, barn og unge. Birgith behersker tegnspråk og Jon innehar pedagogisk utdanning. De er glad i sang og musikk og har gjennom sitt arbeide både innenfor sykepleien og de senere år som diakoner, mye å tilby til et inn på tunet tilbud for personer i alle aldre.


Inn På Tunet tilbud:

Gården har gjennom flere år drevet «Åpen gård», hvor de har tatt imot både barnehager og flyktninger, samt åpnet gården for alle i nærområdet. De har god erfaring med barn og unge, og har i flere år har vært avlastningshjem for barn og unge.

Inn på tunet er tilrettelagte og kvalitetssikrede velferdstjenester på gårdsbruk. Aktivitetene i tjenestetilbudet er knyttet opp til gården, livet og arbeidet der. Som godkjent gård har de gått i gjennom kvalitetssystemet for landbruket, hms og er ansvarsforsikret.

Tjenestene skal gi enkeltmennesket mestring, utvikling og trivsel.

Oddan gård er nå en godkjent inn på tunet gård og ønsker å starte opp inn på tunet tilbud for å kunne gi flere muligheten for å oppleve gårdslivet.


Kontakt Inn på tunet Trøndelag

Tlf.: 93 09 40 11

E-mail: [email protected]